Monday Night Big Band

Kommande konserter

MNBB & Jill Johnsson

Anders Berglund & Jill Johnsson

Anders Berglund & Jill Johnsson

sön 4 aug kl 14.00
Sövde Amfiteater

Monday Night BB har blivit tillfrågade av Ystad Jazzfestival om att spela bakom Jill Johnson och det gör vi naturligtvis mer än gärna!

Jill har sjungit in många av Frank Sinatras klassiska arrangemang på skivan "Songs For Daddy" som hon tillägnat sin far och hans älsklingsmelodier och dem får vi höra här.
Bandet leds denna eftermiddag av Anders Berglund, som ju av många är mycket känd som återkommande kapellmästare för den stora orkestern som förr medverkade varje år i melodifestivalen.
Vi utlovar en eftermiddag i Frank Sinatras anda!

MNBB & Svante Thuresson på Skansen

mån 19 aug kl 

Monday Night Big Band är väldigt glada över att få gästa Skansen och deras jazz-serie "Blå Måndag" där vi ska få spela tillsammans med Svante Thuresson som dessutom agerar värd för dessa konserter!

Bandet firade i höstas 30 år med en jubileumskonsert där Svante var en av gästerna! Kanske någon hörde konserten då den sändes i radions P2? Då vet ni att när Svante är inblandad så blir musiken magisk!
Mötet mellan Monday Night Big Band och Svante ledde till mersmak, så nu styr vi kosan mot Stockholm och en efterlängtad konsert i huvudstaden.

Det är årtionden sedan bandet spelade i Stockholm sist, så grip chansen och kom och hör oss.

Vi längtar till den 19 augusti!