Monday Night Big Band

Kommande konserter

MNBB & Viktoria Tolstoy

Viktoria Tolstoy<br>(foto: Josefine Bäckström)

Viktoria Tolstoy
(foto: Josefine Bäckström)

mån 10 okt kl 20.00
Matverkstaden, Lokstallarna, Malmö

Vi är glada över att återvända till Lokstallarna och stolta över att ha med oss den fantastiska sångerskan Viktoria Tolstoy som gäst!

Viktoria behöver väl vid det här laget ingen presentation då hon ju är en självklar och starkt glimrande stjärna på jazzhimlen. För de som mot förmodan inte känner till Viktoria kan vi bara säga att så svängig och soulfull sång verkligen inte bör missas.

Vi har spelat med Viktoria förr och det brukar bli en lyckad kombination där vi eggar varandra till nya musikaliska höjder! Dessutom spelar vi konserterna i Lokstallarna som erbjuder både gemyt och god mat.! Varmt välkomna till en, som vi tror och hoppas, oförglömlig konsert!

OBS LOKAL:
Lokstallarna, Södra Bulltoftavägen 51, Malmö
Dörrarna öppnas 18.30

Biljettpris utan mat: 150 kr
Biljettpris med mat 225 kr
(Meny: Svampsoppa med kräm på dill & tryffel samt surdegsbröd)
Länk till förköp och mer info: https://www.matverkstaden.se/events

MNBB & Monica Dominique

Monica Dominique

Monica Dominique

mån 14 nov kl 20.00
Malmö Live, Kuben

Vi är oerhört glada över att kunna avsluta höstsäsongen med pianisten, kompositören och arrangören Monica Dominique!
Monica är ju närmast att betrakta som en institution inom svenskt musik- och nöjesliv och hon rör sig obehindrat mellan genrer och uttryckssätt även om jazzen är att betrakta som hennes huvudsakliga musikstil.

En närmre presentation känns överflödig för en så välkänd person, men man bör ju ändå nämna att hon har varit medlem i sånggruppen ”Gals And Pals”, medverkat i Hasse & Tages revy ”Spader Madame”, utgivit ett otal skivor, komponerat musik för TV, film och scen, allt ifrån den förra signaturen till ”Rapport” till sin egenskrivna opera ”Silosång”, medverkat i filmer och TV-program (för inte så länge sedan som lagledare i frågesporten ”Kontrapunkt”) samt erhållit en rad utmärkelser, bland annat H.M. Konungens Medalj...

Detta är endast en bråkdel av allt Monica har gjort och listan skulle kunna göras mycket längre.
Denna afton kommer Monica att bjuda på musik komponerad och/eller arrangerad av henne själv och vi i bandet ser mycket fram emot detta möte!

Varmt välkomna!

Tid: 14 november 2022, konsertstart kl 20.00, Dörrarna öppnas kl 19.30 Plats: Kuben, Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 4, Malmö
Pris: 150 kr Studerande: 80 kr